Pistolhotade Mark

 

 006.jpg                           

På 60-talet berättade Bengt Edgren för oss som var med i P-club: Du stammar inte när du har en pistol riktad mot ditt huvud, sa han. Jag trodde honom, i vissa situationer har man bara inte tid att stamma. Det intressanta med Mark är att han i den reella verkligheten har råkat ut för pistolhot. Dessutom talar han om omprogrammering av hjärnan. Av texten kan jag utläsa att hans liv förändrades, han började leva, tala men också skaffade sig en ny identitet.

Du får hålla tillgoda med en maskinell översättning från US.

 

Amerikanen Mark

Har du hata din stamning? Sitter i bakre delen av rummet, undvika konversationer, miste om den goda jobb och inte träffa nya människor på grund av detta pinsamma stamning problem?

Detta är min berättelse.

Hej. Mitt namn är Mark Power och 35 år kände jag mig som en missanpassad och en utomjording. Vart jag gick, kunde jag inte undgå min stamning problem och mitt hat för att prata. Jag hatade ljudet av min egen röst.

På min skola fanns det en annan kille som stammade och han hade inte en aning heller. Vi visste inte varför vi gjorde det här. Vi bara visste att vi skämdes för oss själva. Skolan skulle ställa oss upp med en annan terapeut varje år. Vi skulle virke genom sitt förslag om att ta djupa andetag, att ta ögonkontakt, talar om hur jag känner om stamning ...

Det var ett totalt slöseri med tid.

På väg till det första stamning program som faktiskt fungerade, stannade jag på en enslig bensinmack mitt i natten. När jag gick in på kontoret för att be om nyckeln till toaletten, stammade jag så dålig att de åtföljande panik (han trodde jag var galen) Han nådde in i hans skrivbordslåda och drog ut en 0,45 automatisk.

När han pekade pistolen mot mitt huvud och jag stammade, "Jag är en stu-stu-stu-stu-stammare".

Jag visste det inte då men den mörka tunneln var på väg att upphöra. Dr George skäms och hans underbara personal vid University of Pittsburgh förändrade mitt liv. Efter en vecka av intensiv behandling fann jag mig slående upp samtal med .... ja, till bensinstationen som jag aldrig skulle ha pratat med innan, bara för att jag kunde. (Och ingen av dem drog en pistol på mig!)

Jag befriades.

Efter 35 års kommunikation fängelse, jag hade mycket att säga. Jag gjorde igen förlorad tid.

Du kommer också. När du upptäcker vad jag upptäckt: Det är det inte ditt fel . Att terapeuter försöker göra sitt bästa, men den kunskap de hade fått var otillräcklig.

"För första gången i mitt liv, kunde jag säga allt jag ville säga."

Jag vill en möjlighet att berätta hela historien. Exakt hur det gick till, från den steniga vägen av misslyckade insatser och välmenande terapeuter till det genombrott som omprogrammeras min hjärna och hjälpte mig att förbli stamma-fri i 26 år nu och kunna hjälpa människor som du.

Jag ska berätta hur vi gjorde det, vad som hände och hur vi kan både arbeta så att du kan hantera din egen stamning.

Säg mig ditt namn och din e-postadress och historien börjar utvecklas direkt.

Till din framgång,

Markström
Återvunna stammare
Affärsområdet Power stamning Center Mission Viejo, Kalifornien

 

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)