Nyhetsbrev Nr 2

Om ni vill kan ni få läsa detta nyhetsbrev två gånger i månaden.

Detta nyhetsbrev har jag döpt till STAMNING.N.NU - BREV NR 2. Är det så att jag kommer på en bättre titel kan jag ändra. Jag kommer att ge ut det två gånger i månaden. När jag skrev boken om stamning på nästan 300 sidor tyckte jag att jag skrivit mycket om stamning men det finns så mycket mer att skriva.

Medlemsantalet har sedan förra numret ökat med över 100 procent. Om det ökar med 100 procen varje nummer får man nog vara nöjd. Hemsidans snabba utveckling med 42 sidor är också bra. Googles sökmotorer har från ingenting till att nu vara överst på 2a sidan är också väldigt positivt, men det är först när den är på 1a sidan som jag kan känna mig helt nöjd.

Det finns de som tycker att jag är före min tid med betalknappar - det kan stämma. Fortfarande är det nog folk som inte gärna tar fram sitt betalkort vid köp över nätet, likaså det här med att bli min gratisprenumerant. Det kan vara så att stället på 1a sidan inte är tydligt nog - först kommer en vit ruta där det redan står en text i grått, sedan skall man trycka på knappen "Prenumerera". Denna krånglighet har jag svårt att göra något åt. Innan jag börjar med artiklar om stamning vill jag försöka få upp prenumerationsantalet. Ni kan hjälpa mig med att hjälpa andra att prenumerera på min stamningshemsida.

Varje dag ändras det eller att något nytt kommer till på hemsidan. Det jag vill lyfta fram är https://stamning.n.nu/gallery med kollage av gamla P-clubare från 60-talet.

Stockholm 2012-03-27

Ha en bra dag

Stig Lindh

PS - här kan du bygga dig en hemsida gratis.

PS - Fyll i din e-mail där det står "[email protected]ple.com" och tryck på knappen nedan så får du Nyhetsbreven direkt till din e-låda.

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)