Nyhetsbrev Nr 41

2014-03-20-reklam-stamningsboken.pdf

STAMNINGSBOKEN EDERAD 5 APRIL 2014
Efterföljaren av ”Är stamning något att haka upp sig på?” har fått titeln Stamningsboken. Främst riktar den sig till logopeder men även till andra intresserade. Den är skriven så att alla skall kunna förstå och ta till sig det som är bra.

En av de svårast stammande har slutat att stamma. Vilken överraskning. När jag skrev boken ”Är stamning något att haka upp sig på?” beskrev jag mig som en person som oftast inte stammar. På de sju år som förflutit har jag slutat stamma. Den har inte ersatts av dold stamning. De normaltalande ser mig som en normaltalande. Det visar att ett rätt förhållningssätt och rätt målinriktning till sig själv och sin stamning kan ge resultat även om det tar tid.

En skådespelerska med ett helt underbart leende var nyligen med i Skavlan och berättade att det inte går att klampa varsamt igenom livet av den enkla anledningen att det måste levas. Jag tror att hon med dessa ord ville tala om för oss att hon som så många andra har fler sidor av sig själv än en.

Denna leende kvinna i allt detta behag hon visade i sitt leende handlade också om snygga vita tänder.

Jag noterade detta särskilt med tanke på att jag nyligen skrev ett helt Nyhetsbrev om tänder, en osannolik berättelse som jag tror en del hade svårt att ta till sig, men verkligheten var än mer fantastisk.

Nu har jag provat på livet som stammande och livet som icke stammande. Jag föredrar det senare för det är betydligt bekvämare. Jag har fått studera den normaltalandes liv och i viss mån efterapat det. Förändringen är sensationell, främst för att det är ovanligt att en kronisk stammande person slutar stamma. Sensationellt är också mina egna upplevelser i min egen kropp, den uppför sig som jag vill att den skall göra.

STAMNINGSBOKEN
Författaren till ”Är stamning något att haka upp sig på?” är undertecknad. 5 april 2014 ger jag ut ytterligare en stamningsbok med titeln STAMNINGSBOKEN innehållande 545 sidor. Den är i femton delar med innovativt StigLind©Talsteg. Allt tänkbart utvecklas i denna allsidiga bok om stamning. Den är så omfattande att jag kan lova att du behöver inget annat!

UR INNEHÅLLET: Stamning hos små barn, större barn, tonårsbarn, vuxna, fallbeskrivning och forskning, terapi och problemhantering m m.

Köp den som e-bok från www.stamning.online.

GRATIS E-BOK planeras – Nu har du snart chansen att läsa ”Är stamning något att haka upp sig på?” Du laddar ned den från www.stamning.online. Den finns även i engelsk version och Googles 65 språk. Du får betala en (1) krona beroende på registrering på PayPal.

DET ÄR BARA JAG SOM VET VAD STAMNING ÄR. Läs och ta till dig de tips som passar dig och din stamning från boken ”Är stamning något att haka upp sig på?” Generositet brukar generera generositet, men inte alltid. Har man inte provat kan man inte heller veta – varsågod!

Bli GRATIS prenumerant på mitt Nyhetsbrev: www.stamning.online. Hemsidan har besökare från 24 länder. Detta är hemsidan som världens stammande befolkning tittar på precis som du gör nu.

Åmmeberg 2014-04-01

Stig Lindh
Författare,
Stamningsskribent

 

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)